31 Mayıs 2013 Cuma

Kolayı fazla tüketince hayatını kaybetti






Hergün 3 litre civarında cola içen İngiliz vatandaşı Paul Inman(30), akciğerlerinin şişerek normal halinin 4 kat fazla büyüklüğe ulaşması sonucu hayata veda etti.

kola,gazlı içecekler,doktor,anne,akciğer ödemi,ciğerde biriken sıvı

İngiliz Mirror Gazetesinin yayınladığı habere göre, hergün gün 3 litre kadar kola içen  30 yaşındaki Yorkshirelı genç Paul Inman, akciğerinde ödem oluşarak hayatını kaybetti.

Gencin, sosyal etkileşimde zorluklalara yol açan Aspenger Sendromu hastalığı olduğu ve uzunca bir süredir evinden sadece gazlı içecek almak için çıktığı belirtildi.

Inman’ın ölümünün ardından doktor Deirdre McKenna, genç adamın çocukluğundan beri aşırı derecede kola ve başka gazlı içecekler tükettiğini ve bu durumun önemli boyutlarda bir akciğer ödemine sebep olduğunu söyled.
kola,gazlı içecekler,doktor,anne,akciğer ödemi,ciğerde biriken sıvı
Inman'ın akciğer ödemi sebebiyle bir süredir gözlem altında tutulduğunu söyleyen  Doktor McKenna, “ Aşırı düzeyde tükettiği kola ciğerlerinde ödeme sebep olmuştu. Biriken sıvı sonucu ciğerleri normalin 4 katına ulaşmıştı ve  nefes almakta zorlanıyordu. En sonunda da uykusunda nefes alamayarak hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

Hayatını yitiren gencin doktor olan annesi, oğlunun 10 yaşından beri bu şekilde yaşadığını ve kendi elleriyle hayatını mahvettiğini dile getirdi.

Paul Inman'ın ölümü ise kayıtlara doğal sebep olarak geçti.

kola,gazlı içecekler,doktor,anne,akciğer ödemi,ciğerde biriken sıvı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder