15 Haziran 2013 Cumartesi

Mobilya alırken dikkat edilecek şeyler


Mobilya alırken dikkat edilecek şeyler

Mobilya alırken dikkat edilecek şeyler,mobilya seçimi,mobilya parçası,kanepe,rahat mobilya,ahşap kombinasyonu,mobilya satın almadan önce,Ahşap mobilya,dolap kapakları


Mobilya insan yaşamında büyük önem taşımaktadır. Bu fiziksel ve zihinsel uyum insanlar rahat ve huzur arıyoruz gerekir uygun rahatlama ve iyi döşenmiş mobilya ile elde edilebilir. Kötü mobilya sırt kasları, bel ve ayak ağrıları ve kişinin yanı sıra rahatsız ve huzursuz için psikolojik hasar nedeniyle. Buna ek olarak, erken kırık onarımı ve yenilenmesi ve kısa bir süre sonra yıpranmış zorunlu hale gelir. Gerekir.Mobilyaları seçimi mobilya seçimi dikkate alınması gereken nedenle iken de, yapılan:
Biz gereken mobilya parçası tüm yönleriyle rahat, rahat dayanıklı ve bu nedenle değer ulaşılır. Bu nedenlerle, size herhangi bir kanepe istiyorum, bir sandalye hakkında yeterli bilgiye sahip olmalıdır, bir sandalye almak. Bu bilgiler tüm yakın çok sayıda dükkan elde edilebilir. Mobilya ya da fiyat bir parça güzel manzaralı rahat olmayabilir makul değildir.

Öte yandan, dayanıklı, rahat mobilya ve uygun fiyatta güzel bir görünüm üzerinde. Bu nedenle, mobilya dış görünüş sadece bakmak yeterli değildir. Denetim sıklığı.

Fiyat, rahatlık, durma zamanı kapsadığı alan için birden fazla amaçla kullanmak hesap bakım maliyetleri alınmalıdır. Özellikler, tüketiciler de dahil olmak üzere yasal, kullanımı olsa da, çoğu zaman. Tüm bilgilerin toplandığı Mobilya satıcısı dikkatli incelenmesi bu durumda liderlik verilmezse, ürün el ne kadar erken sipariş edilmelidir.

Yerler sağlam olması, mobilya mobilya, türü, lehçe yapmak için kullanılan ahşap kombinasyonu doğru kararı önemli faktörlerdir. Ayrı olarak satın alınabilir, ter, mobilyadaki alev geciktirici döşeme malzemeleri temizlemek için de kolay ve mülkiyet tercih edilir. Ev ofis veya nakliye için mobilya fiyata dahildir ve satın almadan önce öğrenilmelidir. Mobilya seçiminde tüm bu özellikleri göz önüne alındığında, istek, ihtiyaç ve bütçe, en uygun seçin

Eğer mobilya satın almadan önce;


Mobilya ön planda tutmak için aile bütçesine kullanmanın amacı, yeri dekorasyon ve durumu göz önünde önemi maruz gerekiyor. Bu durumda, sadece yeni bir düzen, ama dikkate almanız gerektiğini düşünüyorum, ve eski şeyler. Mobilya ihtiyaçlarını, ekonomik durumu seçimi ve çok önemli tadını çıkarabilirsiniz. Bu tür aynı zamanda kullanılabilirlik, kararlılık ve dayanıklılık problemleri önemi dikkate alınacaktır.

Ahşap mobilya satın alma, aşağıdaki noktalar dikkate alınmalıdır.

İyi kapanış dolap kapakları.
Çekmeceler kolay sürülebilmeli.
Çekmece iç, temiz (kıymık gibi, ve dudak daha fazlasını içerir ..) gerekir
Orta destek raflarda uzun olmalıdır.
Kapılar ve dolaplar ve kolay gıcırdamamalı sürülebilmeli Kayar.
Sıkıca sağlam menteşe ile desteklenen uzun kapılar.
Kostrüksiyonu mobilya sağlam ve güvenli olmalıdır.
Iç yüzey köşeleri sert değildir.
Kolayca İç aydınlatma yapılabilmeli.
Ve tam itme-aşağı-masa birbiriyle uyumlu olmalıdır.

Mobilya kaplı kumaş ...

Check-in ve düzgün rahat bir arkalık ile uyumlu hale getirilmesi.
Çerçeve güçlü olmalıdır, gıcırdamamalı çalkalanmalıdır.
İskelet ve köşeler de kumaş ile kaplanmış olmalıdır.
Monte ve üst köşeleri yapıştırılmış olmalı.
Baskılar ve bağları pürüzsüz olmalıdır.
Desenler ve çizgiler uyumlu olmalıdır dikişleri merkezli olmalıdır.
Koltuk yastıkları ile tam uyumlu, esnek olmalıdır.
Kanepeler ve sandalyeler üzerindeki düğmeler güvenli bir şekilde dikilmelidir.
Ürünleri sürekli olarak sağlam ve sıkı bir şekilde dokunmuş kullanılmalıdır.
Ortadan kaldırılması gereken bir ürünün yırtılmış temizlemek için.
İyi oturma dengesi uygun her pozisyon için sağlanmalıdır.
Mobilya alırken dikkat edilecek şeyler,mobilya seçimi,mobilya parçası,kanepe,rahat mobilya,ahşap kombinasyonu,mobilya satın almadan önce,Ahşap mobilya,dolap kapakları

Yatak Odası Takımı seçerken göz önüne alınması gerekenler
1 - İlk olarak, yatak odası ışığında başlayın. Yumuşak bir değişen oluşturmak için 40 ya da 60 watt 100 watt ampul ile parlak ve samimi bir atmosfer.
2 - B, ev uzun yıllar ışık birini değiştirmek için. Bu nedenle, büyük bir yatak olmalıdır. Ama odasına yürümek kalmak ve uygun dolaplar unutmayın.
3 yatak-odası başucu lambaları ile kullanmak için doğru yükseklikte edilmelidir. Işık yüksek el aydınlatma kadar küçük olmalıdır, ama gözleri engel olmaz. Küçük yatak odası uygulamalarını kullanmak mümkün olması için kullanılır.
4 - Başka bir seçenek ya da büyük bir sergi salonu, yatak odası mobilya küçük bir parça yanılsaması. Çok daha fonksiyonel olarak, mobilya birkaç büyük adettir. Az sayıda için doğru seçilmiş ya da yatak odası mobilya tüm ihtiyaçlarını karşılamak. Dolapları arasında bu boşlukları için en iyi yöntemlerden biri kurulmuştur.
5 - kapı sadece yeni düzenleme karşılamak için yeterli değişmez.
6 - Modern dolaplar, basitlik günlük kullanım uygun bir antik gardırop yorgun. Defne sistemleri, askı, dolap, Modern yeni işlevsellik eski bir kurulumda iç parçaları düzenlemek için yararlı.
7 - Emin değilim nerede bazen eski suitcases're dekorasyon bir parçası gitmek. Yatağın altında eski bir bavul koymak alışılmışın dışında bir temel olarak hizmet verebilir.
8 - birçok küçük yerlerde içerir Yatak Odası makale. Bir görüntü, kozmetik, parfüm, yaratma dağınık boncuk ile takı ... Çeşitli boyutlarda kutular tutmak için yollarından biri.
9 - Standart boyutlu yatak odası, lüks, ama bu sistem doğrudan kamplarına uygulamak edebilmek için birkaç küçük hile için yeterli alan değildir. Tavana en kısa yolu, korniş ve yatağın kenarına birlikte hafif şeffaf perdeler alanı kullanmak asmak için. Perdeler gün boyunca yatağın kenarında askıda asılı ve geceleri romantik bir atmosfer oluşturabilirsiniz.
10 - yatak odası ahşap yapı, kutup, çeşitlendirmek için başka bir yol küçük bir poster yatak kullandığınız malzeme. İnce paslanmaz çelik çubuklar veya hafif ahşap çıtalar çok fazla yer işgal ve gözü yormaz. Yatak başına perdesiz bir kullanımı bir perde ya da sadece çok ince asılı.
11 - yatak yatak başlığı kron daha yüksek perde çekerek tavandan asılı bir görünür bir odak noktası sağlar.
12 - Bugün hemen hemen tüm yatak odasında. Bunun yerine bir dolap kapağı dresser TV deneyebilirsiniz. Bu kolaylaştıracaktır.
13 - duvardan duvara alanı, gardıroplarda idealdir kaydetmek için sürgülü kapılar. Daha büyük bir alanı görmek kapılar eski hızlı olsun yansıtılmış. Bunun yerine, yüzeyi parlak ve net renkler, gizli silah etkisini artırmak için, bir pürüzsüzlük kullanım seçebilirsiniz.
14 - Out Windows kalabalık kaybı anlamına gelir. Bu bölmeler altı sandık oturma alanları dönüştürebilirsiniz. Göğüs puf ya da belirli bir alternatif ölü alanı kullanmaktır.
15-yatak-odası tasarımı için farklı renk efekti oluşturmak için unutmayın. Soğuk pastel yeşil, mavi ve sarı, sen, parlak kırmızı, turuncu ve pembe, sıcak ve enerjik etkisi rahatlatır. 16 - yatak odası mobilya için çok küçük ya da şekilsiz pratik bir çözüm için. Her inç kare yararlanmak ve bu şekilde size bir yığılmayı-özgür ortamı oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak, bu çok gizli kırmak için bir yol olacaktır. Gibi böyle bir ayakkabı. Sonuç olarak, cam kapı bir kaç monotonluğu kırmak ve uzun bir zincir dava ile karşı karşıya. Zımba kumaş güzel karışıklık gizlemek kapsar.
17 - yatak odasında dar iki büyük çekmece yer olmayabilir. Böyle bir kitap, ilgili bölüme yapmak pratik bir alternatif unvanı için nişler ya da raflar olarak yerleştirilir ancillaries. Göz yüksekliği odak noktası eşit olan şeyleri unutmayın. Bu yüzden düzenli olarak bu yerleri tutmak mantıklı.
18 - hava spreyi, pozitif enerji yayarlar yağlar huzurlu bir uyku çok rahatlatıcı lavanta, papatya, biberiye.
19 - Eğer yatak odasında olan, yeni bir yatak başı innovation're arama satın alabilirsiniz. Bir çarpıcı süet, denim, kadife, ya da taklitten yeniliğe seçebilirsiniz. Kumaş yıkanabilir olduğundan emin olun.
20 - yatak sonu için giyinme odası, onun duvarına bıraktı koydu. Bu durumda, aynı yükseklik gecesi yatak en önemli noktası ve kabul renkler olmaktır.
21 - Bir duş alarak yatak odasında bir alan oluşturmak da mümkündür. Artık yatak odası sağ tarafta alan biraz oynamak için bir oda bir yer veya bir kısmını yapabilirsiniz. Başka bir alternatif, bir tavada bir köşesinde yerleştirmektir.
Mobilya alırken dikkat edilecek şeyler,mobilya seçimi,mobilya parçası,kanepe,rahat mobilya,ahşap kombinasyonu,mobilya satın almadan önce,Ahşap mobilya,dolap kapakları

* Sevgilisi için yatakta kahvaltı yapmak için, tekerlek Yatağımın başucundaki yerleştirmek için kullanışlı olacaktır.

* Kendi olay ya da sadece bir ayna oluşturma, bir tuvalet masa lambaları çevreleyince küçük güzel, romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz.

* Ben "böyle bir radyatör, gizlemek için küçük bir dolap gibi iç tasarım ayrıntılarını görmek istemiyorum

mobilya seçimi,mobilya parçası,kanepe,rahat mobilya,Mobilya alırken dikkat edilecek şeyler,ahşap kombinasyonu,mobilya satın almadan önce,Ahşap mobilya,dolap kapakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder